Бивши и настоящи ученици отVІІ СОУ Найден Геров:виж ощеНамерете бивши

...
Бивши и настоящи ученици отVІІ СОУ Найден Геров:виж ощеНамерете бивши
Коментари Харесай

Красен Кралев: Кабинетът на ПП спря строежа на салона в СУ Н.Геров

Бивши и сегашни възпитаници от
VІІ СОУ " Найден Геров ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Ако беше задоволително юридически образован, регионалният шеф на Варна Благомир Коцев от " Продължаваме Промяната " щеше да знае, че завършването на новия физкултурен салон в учебно заведение " Найден Геров " може да стане единствено при настоящ контракт.

Това сподели в отговор на ФБ-пост на Коцев националният представител на ГЕРБ/СДС Красен Кралев. Според него виновността да не бъде продължен срокът на деяние на контракта е на настоящето управление на Министерството на младежта и спорта и на министъра на спорта в оставка Радостин Василев, който съгласно медийни изявления не е дал отговор за аргументите за това безучастие на въпрос от народни представители, съпартийци на Коцев от Политическа партия.

Ако се окаже, че компанията реализатор носи виновност за неспазване на периодите за строителство, то тя дължи съответните неустойки. Всичко това може да бъде решено, в случай че управлението на ММС реши да удължи периода на контракта, с цел да бъде завършен салонът. В противоположен случай разногласието сред страните може да бъде решен по правосъден път. Твърдението на Коцев, че парите са откраднати, е клюка, за която евентуално ще му бъде потърсена правосъдна отговорност, сподели още Кралев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР