Бивши и настоящи ученици отВТГ Г. С. Раковски:виж ощеНамерете бивши

...
Бивши и настоящи ученици отВТГ Г. С. Раковски:виж ощеНамерете бивши
Коментари Харесай

Възпитаници на Търговската гимназия във Варна отново сред първите

Бивши и сегашни възпитаници от
ВТГ " Г. С. Раковски ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Възпитаници на ВТГ " Г. Ст. Раковски " още веднъж завоюваха призови места с присъединяване в интернационален план, научи Varna24.bg от споделен коментар във фейсбук на шефа на образователното заведение Жечка Георгиева. 

" Отново измежду първите!

И тази година по самодейност на Общоруското публично детско екологично придвижване " Зелена планета “, в границите на интернационалната му стратегия " Диалог на културите: от запознанството до уважението “, се организира Национален училищен конкурс " Зелена планета 2021 “ като част от Международния детски екологичен конгрес " Зелена планета 2021 “. Конкурсната стратегия на форума се организира в два стадия: народен и интернационален, в седем номинации.

В номинацията " Природата – скъп подарък, един за всички “–конкурс за планови и научноизследователски работи на екологична и галактическа тема се включи Пресияна Костадинова от 12 в клас. Нейният план, отличаващ се с истинска научна концепция, отдаден на запазване на планетата и хармоничната връзка сред индивида и природата, бе отличен с второ място.Научен началник на проекта-г-жа Гергана Великова.

В Kонкурса за възпитаници " Зелените технологии през погледа на младежите 2021 “ в границите на Националния училищен конкурс " Зелена планета 2021 “, в направление " Зелени технологии през призмата на екологичния мониторинг “, участваха Гергана Ачкова, Сияна Дрохлева и Дарина Димова от 12 а клас, чиито план зае второ място.В основата на тяхната разработка стои установяване на казуса, изложение на употребяваните способи на екологичен мониторинг и аргументация на тяхната целенасоченост. Научен началник на проекта-г-жа Петя Колева.

Организатори на национално равнище са Фондация " Устойчиво развиване за България “, Национален замък на децата и Представителството на Россътрудничество в България (Руски културно-информационен център) ", показа Жечка Георгиева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР