Бивши и настоящи ученици отСОУ ЙОРДАН ЙОВКОВ:виж ощеНамерете бивши

...
Бивши и настоящи ученици отСОУ  ЙОРДАН ЙОВКОВ:виж ощеНамерете бивши
Коментари Харесай

В СУ Йордан Йовков откриха занимания по интереси за учениците

Бивши и сегашни възпитаници от
СОУ " ЙОРДАН ЙОВКОВ ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.В  чест на  138 годишнина от рождението на писателя Йордан Йовков,  тържествено бе открита нова стая за занимания по ползи за учениците от прогимназиален стадий в целодневна форма на образование в СУ " Йордан Йовков “.

Стаята е съвременно мебелирана и снабдена с разнообразни  просветителни и занимателни игри, дидактически и образователни материали, спортни принадлежности и голяма библиотека с българска и художествена литература.  Финансирането,  в размер на 9254 лв., е обезпечено от Министерството на образованието и науката, по Национална стратегия " Осигуряване на модерна просветителна среда “, модул  " Подкрепа на целодневното образование в прогимназиален стадий “.

Целта на плана " Искам да мога, желая да знам “, спечелил това финансиране,  е да се подкрепи провеждането на модерно, качествено образование на учениците от прогимназиалния стадий,  в изискванията на интерактивна просветителна среда. Това води  до основаването на нови взаимоотношения сред участниците в просветителния развой, като  причина за повишение успеваемостта на учениците и възстановяване на дисциплината.

С голямо неспокойствие и боязън учениците прекрачиха прага на новооткритата стая по ползи, подготвени за завършения и провокациите, които са им приготвили техните учители. Всяка от групите показа на своето занятие по ползи драматизация по разказите " По жицата, " Серафим “ и " Среща “.

Училищното ръководство  даде оборудване  с мултимедия, за всекидневно използване на електронно образователно наличие.

По-голямата ангажираност на учениците от прогимназиален стадий в целодневната организация на обучение  покачва доверието на родителите към учебната общественост и  ще сътвори условия за сполучливото им развитието  в цифрова и творческа  среда.

Директорът на учебното заведение, Анна Пенева пожела на учениците и учителите  доста креативен триумфи и ентусиазъм в света на изкуството и науката.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР