Бивши и настоящи ученици отСОУ К.Петканов:виж ощеНамерете бивши съученици, състуденти,

...
Бивши и настоящи ученици отСОУ К.Петканов:виж ощеНамерете бивши съученици, състуденти,
Коментари Харесай

Бургаски ученици се включиха в празник, посветен на Световния ден на влажните зони

Бивши и сегашни възпитаници от
СОУ " К.Петканов ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Фондация "Виа Понтика " в партньорство с Община Бургас провежда празник, отдаден на Световния ден на влажните зони под надпис "Влажни зони за стабилно градско развиване ". Събитието се състоя в атриума на Бургаски свободен университет.

В събитието взеха присъединяване над 60 възпитаници от 5, 6, 11 и 12 клас на СУ "Константин Петканов "- гр. Бургас, които бяха готови от Даринка Иванова, шеф на учебното заведение и от преподаватели по разнообразни образователни предмети.

На събитието участваха представители на колегата Община Бургас, в лицето на заместник-кмета Руска Бояджиева и районни кметове, зам.-областният шеф проф. Севдалина Турманова, проф. Галя Христозова - ректор на БСУ, представители на академичното управление на университета, специалисти от Регионална инспекция за опазване на околната среда, ИАРА и други Проф. Христозова и проф. Турманова сервираха приветствия към участниците.

По време на събитието се организира конкурс за есе, конкурс за избор на амулет (маскот) на предпазена околност "Бургаско езеро ", както и мини-тренинг, отдаден на градските влажни зони и техния принос за устойчивото градско развиване.
Участниците в мини-тренинга бяха разграничени на седем групи, като всяка от тях работеше по друга интерактивна арт-задача.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР