Бивши и настоящи ученици отСОУ Иван Вазов:виж ощеНамерете бивши съученици,

...
Бивши и настоящи ученици отСОУ Иван Вазов:виж ощеНамерете бивши съученици,
Коментари Харесай

Вижте как СУ Иван Вазов отбелязва 60 години от създаването си

Бивши и сегашни възпитаници от
СОУ " Иван Вазов ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.През 2018 година СУ " Иван Вазов " навършва 60 години от основаването си. Бургаското учебно заведение отбелязва годишнината с редица начинания. Една от тях е галерия на тематика " Отечество общително, по какъв начин хубаво си ти ". Същата бе открита в Областна администрация Бургас и включва рисунки на възпитаници от 6-ти, 7-ми и 9-ти клас. В своите произведения децата показват визията си за хубостта на българската природа, за свещените български обичаи, за неповторимия и одушевен Бургас, за обичаното учебно заведение.

" Благодаря Ви, че избрахте първата самодейност във връзка юбилея ви да се организира в постройката на Областна администрация - знак на българската държавност. Пазете традициите и отстоявайте българския дух ", с тези думи заместител регионалният шеф проф. Севдалина Турманова откри изложбата.

" Училище Иван Вазов към този момент 60 години гордо носи името на Патриарха на българската литература и възпитава в родолюбив дух и български обичаи генерации наши съграждани. То е просветителна институция с история, дала на България известни лека ри, адвокати, дизайнери, артисти, поети, публицисти, осъществени и съумели представители от всички специалности. Мисията на управлението и екипа на СУ " Иван Вазов " е да продължим традициите на образование в родолюбив дух и обич към родината, да помогнем на децата да намерят себе си, да станат част от историята на нашата институция и да оставят в нея парченце от себе си. ", приветства присъстващите шефът на учебното заведение -Виктор Григоров.

Изложбата ще гостува в Областна администрация Бургас до 9-ти март.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР