Бивши и настоящи ученици отСОУ Иван Вазов:виж ощеНамерете бивши съученици,

...
Бивши и настоящи ученици отСОУ Иван Вазов:виж ощеНамерете бивши съученици,
Коментари Харесай

Бургаска седмокласничка се нагълта с антидепресанти в тоалетната на училище

Бивши и сегашни възпитаници от
СОУ " Иван Вазов ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Седмокласничка опита да се токсини с ксанакс в тоалетната на бургаското СУ "Иван Вазов ". Инцидентът с погълнатото количество антидепресанти е станал в огромното междучасие в сряда.

Момичето единствено е споделило със съученички какво е направило, а децата са извикали здравната сестра. Според признанията на тийнейджърката, тя изпила цяла опаковка от психотропното лекарство - общо 10 таблетки. Момичето е било откарано незабавно в болница, където й направена промивка и сега е добре, споделиха от здравното заведение, заяви " Монитор ".

За случая е осведомен районният инспекторат по образованието. "Получих обстоен отчет от шефа на учебното заведение и мнение от здравната сестра, която позволява допустима симулация. Според медицинските лица, държанието на ученичката не е съответствало на погълната доза ксанакс. Но все пак са взети всички нужни ограничения и момичето е отведено незабавно в болница ", съобщи шефката на просветителния инспекторат в Бургас Виолета Илиева.

От управлението на учебното заведение отхвърлиха да оповестят повече детайлности за случая и за аргументите седмокласничката да посегне на живота си. Според нейни съученици тя е имала фамилни проблеми и посещавала постоянно учебния психолог.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР