Бивши и настоящи студенти отВВУ Никола Йонков Вапцаров:виж ощеНамерете бивши

...
Бивши и настоящи студенти отВВУ Никола Йонков Вапцаров:виж ощеНамерете бивши
Коментари Харесай

В Морското училище ще се състои тържествен ритуал за завършване на учебната година

 Бивши и сегашни студенти от
ВВУ " Никола Йонков Вапцаров ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Утре от 10.00 ч. във ВВМУ " Н. Й. Вапцаров " ще се състои церемониален обред за довеждане докрай на образователната година, повишение в първо старшинско звание и връчване на свидетелствата за професионална подготовка на кадетите от " Випуск 2019 " на Професионалния старшински лицей към ВВМУ " Н. Й. Вапцаров ". В ритуала ще вземат участие кадети признати в постоянна форма на образование за образователната 2018/2019 година и кадети признати в задочна форма на образование за 2017/2019 образователни години.

За образователната 2018/2019 година в Професионалния старшински лицей бяха признати общо 54 военнослужещи, 14 от тях постоянна и 40 задочна форма на образование по специализации " Експлоатация и ремонт на корабни радио, радиотехнически и информационни устройства " и " Експлоатация и поддръжка на корабни енергетични уредби ", " Морско корабоводене “ и " Морски оръжия “.

Курсът на образование приключи с сполучливото полагане на държавните изпити. Първенец на " Випуск 2019 " и първенци по другите специализации са кадетите:

- кадет Юлия Иванчева Банкова от в.ф. 28580 Варна – отличник на " Випуск 2019 “ и отличник на специализация " Морско корабоводене " ;

- кадет Елка Кирова Тодорова от в.ф. 26800 Варна - отличник на специализация " Експлоатация и поддръжка на корабни радио, радиотехнически и информационни устройства " ;

- кадет Владимир Кирилов Николов от в.ф. 28580 Варна - отличник на специализация " Морски оръжия " ;

- кадет Теодора Николова Минкова от в.ф. 36940 Варна - отличник на специализация " Експлоатация и поддръжка на корабни енергетични уредби ".

На обучаемите ще се издаде Свидетелство за професионална подготовка. На приключилите постоянна форма на образованието ще се присвои първо старшинско звание, а по-късно те ще бъдат назначени на длъжности във военните формирования от състава на Военноморски сили.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР