Бивши и настоящи студенти отВСУ Черноризец Храбър:виж ощеНамерете бивши съученици,

...
Бивши и настоящи студенти отВСУ Черноризец Храбър:виж ощеНамерете бивши съученици,
Коментари Харесай

Специалност Право“ на ВСУ приема кандидат-студенти с оценките от матурата по БЕЛ и общия успех

 Бивши и сегашни студенти от
ВСУ " Черноризец Храбър ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Кандидатстването в компетентност " Право “ на Варненския свободен университет " Черноризец Храбър “ през образователната 2020 / 2021 година ще е с оценките от държавния зрелостен изпит по Български език и литература и междинния триумф от дипломата за приключено приблизително обучение, оповестяват от пресцентъра на висшето учибище.

Балът за класиране ще се образува от оценките от матурата по Български език и литература, умножен по 3 и междинния триумф от дипломата за приключено приблизително обучение. За банкет се зачитат и оценките от държавен изпит по Български език и литература от висшето обучение. Обучението в компетентност " Право “ във Варненския свободен университет е в постоянна и задочна форма.

Промяната в изискванията за банкет на студенти в компетентност " Право “ е в сходство с Постановление на Министерския съвет № 110/ 28.05.2020 година (Обн., Дъждовни води, бр. 50 от 02.06.2020 г.) за изменение на Наредбата за единните държавни условия за придобиване на висше обучение по специалността " Право “ и професионална подготовка " правист “.

От променените условия за кандидатстване през тази година могат да се възползват и студентите в професионалните посоки " Право “, " Защита на националната сигурност “ и " Психология “ на ВСУ " Черноризец Храбър “, които са прекъснали образованието си и са изгубили студентските си права през последните 10 години. Те също могат да възстановят правата  си като аплайват с оценките от матурата по БЕЛ и междинния триумф от дипломата за приблизително обучение.

Юридическият факултет сътвори и специфични условия за прекъсналите образованието си през последните три години в професионалните посоки " Право “, " Защита на националната сигурност “ и " Психология “. Те имат опция да се включат в безвъзмездни онлайн опреснителни курсове по  дисциплините, по които не са положили изпити. След лекционните курсове ще бъдат позволени до изключителна онлайн сесия и ще могат да продължат образованието си. Студентите ще бъдат освободени от такса за възобновяване на студентските права.

Кандидатстването в университета е напълно онлайн – 24 часа, 7 дни в седмицата.

За спомагателни въпроси разполагаем са секретарите на катедрите в Юридическия факултет на ВСУ " Черноризец Храбър “:

Секретар на Катедра " Правни науки “: 052 359 562

Секретар на Катедра " Сигурност и сигурност “: 052 359 561

Секретар на Катедра " Психология “: 052 359 569
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР