Бивши и настоящи студенти отВСУ Черноризец Храбър:виж ощеНамерете бивши съученици,

...
Бивши и настоящи студенти отВСУ Черноризец Храбър:виж ощеНамерете бивши съученици,
Коментари Харесай

Във Варненския свободен университет стартираха 266 виртуални аудитории, водени от 120 преподаватели

 Бивши и сегашни студенти от
ВСУ " Черноризец Храбър ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Варненският свободен университет " Черноризец Храбър " започва неприсъствените " занятия в облака " за студентите си. Провеждат се образования в 266 виртуални аудитории, които се водят от 120 преподаватели на ВСУ " Черноризец Храбър ", оповестиха от пресцентъра на образователното заведение.

Изцяло ONLINE е и кандидатстудентската акция на университета, към която демонстрират интерес дванадесетокласници от цялата страна, включително и възпитаници, които са имали желание да аплайват в чужбина.

Кадри от подготовката на цифровите образователни занятия за студентите на ВСУ " Черноризец Храбър " и старта на " Виртуалните отворени прозорци за кандидат-студенти " откриха място в новинарските фото излъчвания на две от най-големите международни осведомителни организации - водещата италианска " НУР Фото " и най-влиятелната френска  " Франс-Прес ". Фотографиите са на алумни-студента на университета и прочут български фоторепортер Христо Русев.

" Доц. Галина Момчева приготвя часове за студенти в платформата за електронно образование на Варненския свободен университет " Черноризец Храбър ". Варненският университет е първия в България, който предлага на студентите си опция да учат ONLINE, посредством лайфстрийм, с дейното подпомагане на преподавателите, които ще водят лекциите от вкъщи си ", пишат международните организации и допълват ограниченията в страната ни за ограничение на разпространяването на СOVID-19.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР