Бивши и настоящи студенти отВСУ Черноризец Храбър:виж ощеНамерете бивши съученици,

...
Бивши и настоящи студенти отВСУ Черноризец Храбър:виж ощеНамерете бивши съученици,
Коментари Харесай

Излезе от печат Курс по криминалистика“ на проф. д.ю.н Йонко Кунчев

 Бивши и сегашни студенти от
ВСУ " Черноризец Храбър ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Излезе от щемпел дълго чаканият първи том на " Курс по криминалистика “ на проф. д.ю.н. Йонко Кунчев – декан на Юридическия факултет на Варненския свободен университет " Черноризец Храбър " и началник на магистърската стратегия " Съдебни експертизи “ в университета. Курсът е планиран в 4 тома, всеки от които има независим предмет в разнообразни областти на криминалистиката. Първият том визира историческите и теоретични основи на криминалистическата просвета. Анализирана е практическата функционалност на криминалистиката – научно да спомага за откриване на обективната истина в наказателния развой. Книгата е предопределена за органите на досъдебното произвеждане, съда, експертите в региона на криминалистическите експертизи, студентите от специалностите " Право ", " Противодействие на престъпността и запазване на публичния ред “ (модул " Криминалистика " ) и магистърската стратегия по " Съдебни експертизи " във ВСУ " Черноризец Храбър ", както и за всички, които демонстрират по-задълбочен интерес към криминалистическата просвета.

Книгата запълва основна празнота освен в криминалистическата доктрина, само че и в образователния фонд на образованието по криминалистика. Студентите от Юридическия факултет на Варненския свободен университет към този момент ще разполагат и с учебник по една от изучаваните дисциплини в модул " Криминалистика " – Обща доктрина на криминалистиката.

Чрез своите книги, основаните с дейното му присъединяване кабинети по криминалистика, както и посредством богатия си на практика, проучвателен и преподавателски опит проф. д.ю.н. Й. Кунчев има значителен принос за повишение равнището на криминалистическата подготовка на студентите от Юридическия факултет на Варненския свободен университет " Черноризец Храбър ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР