Бивши и настоящи студенти отВСУ Черноризец Храбър:виж ощеНамерете бивши съученици,

...
Бивши и настоящи студенти отВСУ Черноризец Храбър:виж ощеНамерете бивши съученици,
Коментари Харесай

Водещ политик от Македония с лекция във ВСУ Ч.Храбър, свързана с бежанските кризи

 Бивши и сегашни студенти от
ВСУ " Черноризец Храбър ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Проф. Йове Кекеновски, един от водещите политици на Северна Македония, някогашен кмет на град Скопие и член на попечителския свет на Черноморската академия за сигурност, ще изнесе лекция пред студенти от Варненския свободен университет и специалисти от държавни и общински структури, в която ще показа визията си по политиката на Европейски Съюз за разрешаване на рецесията с бежанците и мигрантите и въздействието й върху страните от Западните Балкани.

Събитието ще се организира на 13 март 2020 година във ВСУ " Черноризец Храбър “. То е част от серията лекции " Leaders Lecture Series “ на Черноморската академия за сигурност и се организира с поддръжката на американската компания " Гузик техникл ентерпрайсис “.

Курсът " Leaders Lecture Series “ е ориентиран към студенти, които се образоват в бакалавърските и магистърските стратегии на Варненския свободен университет - " Национална сигурност “, " Политически науки “, " Киберсигурност “, " Интелигентни системи за сигурност “, а по този начин също и към специалисти от държавни и общински структури, които към този момент са показали интерес.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР