Бивши и настоящи студенти отВСУ Черноризец Храбър:виж ощеНамерете бивши съученици,

...
Бивши и настоящи студенти отВСУ Черноризец Храбър:виж ощеНамерете бивши съученици,
Коментари Харесай

ВСУ организира въвеждащо обучение по превантивното законодателство в областта на мерките срещу изпиране на пари

 Бивши и сегашни студенти от
ВСУ " Черноризец Храбър ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Юридическият факултет на Варненския свободен университет " Черноризец Храбър " провежда въвеждащо образование на задължени лица по член 4 от Закона за ограниченията против изпиране на пари, според нормативните условия и Правилника за използването му. Курсът е подобаващ за представители на неправителствени организации, търговци на едро, организации за недвижими парцели, обменни бюра, застрахователни медиатори, регистрирани инспектори, счетоводители, частни правосъдни реализатори, пощенски оператори, професионални спортни клубове и други

В рамките на образованието, което е до осем образователни часа, участниците получават познания по главните понятия от наказателното, гражданското и комерсиалното право, условията на превантивното законодателство и организацията на активността от задължените лица. Ще се разясняват въпроси, свързани с ръководство на риска от изпиране на пари и финансиране на тероризъм от задължените лица.

Курсът се води от водещи преподаватели на катедра " Правни науки “ във Варненския свободен университет - доцент доктор Валентин Недев – експерт по наказателно право, криминология и криминалистика, доцент доктор Станислава Минева - експерт в региона на ограниченията против изпиране на пари и финансиране на тероризма и ас. Рая Христова – юрист във Варненската адвокатска гилдия.

При сполучливо довеждане докрай на образованието, участниците получават документи.

Курсът се организира при набиране на група от 15 участници или при договаряне. Обучението може да се организира както във Варна, по този начин и в други градове на страната.

През образованието към този момент сполучливо минаха представители на държавни, общински и неправителствени организации.

Предстои образуване на продължаващо образование с практическа устременост, като участниците във въвеждащото образование ще употребяват преференции.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР