Бивши и настоящи студенти отВСУ Черноризец Храбър:виж ощеНамерете бивши съученици,

...
Бивши и настоящи студенти отВСУ Черноризец Храбър:виж ощеНамерете бивши съученици,
Коментари Харесай

Български и израелски университети ще си партнират в рамките на Черноморската академия за сигурност

 Бивши и сегашни студенти от
ВСУ " Черноризец Храбър ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.По самодейност на Черноморската академия за сигурност, в София се организира тристранна среща сред представители на управленията на Варненския свободен университет " Черноризец Храбър “, Военната академия " Г. С. Раковски “ и Университета " Ариел “ в Израел. На срещата участваха проф. доктор Петър Христов – ректор на ВСУ, генерал-майор доктор Груди Ангелов – шеф на Военната академия, доктор Амит Двир – научен началник на Центъра за кибертехнологии в Университета " Ариел “, експерти  и преподаватели.

Обсъдено беше положението на киберсигурността в България и нуждата от образование на висококвалифицирани фрагменти в тази област – една от предпочитаните задания на Черноморската академия за сигурност. Ръководителите на висшите учебни заведения показаха своя опит и резултати, и се споразумяха да задълбочат съдействието си.

Д-р Амит Двир оцени високо активността на Черноморската академия за сигурност и поставените от нея цели. Той благодари на участниците и на основателя на срещата Владимир Бронфенбренер – общоприет секретар на Черноморската академия за сигурност. От своя страна Бронфенбренер изрази убеденост в бъдещото сполучливо съдействие с Университета " Ариел “.

Черноморската академия за сигурност беше основана от Варненския свободен университет  " Черноризец Храбър “ и водещи специалисти по сигурността от Израел.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР