Бивши и настоящи студенти отВСУ Черноризец Храбър:виж ощеНамерете бивши съученици,

...
Бивши и настоящи студенти отВСУ Черноризец Храбър:виж ощеНамерете бивши съученици,
Коментари Харесай

Сребро за отбора по гражданско право на ВСУ Черноризец Храбър“

Бивши и сегашни студенти от
ВСУ " Черноризец Храбър ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Отборът по гражданско право на Варненския свободен университет " Черноризец Храбър “ завоюва сребро на Деветото междууниверситетско съревнование за решение на проблеми по гражданско и комерсиално право, което се организира в Бургас.

Петокурсничките в компетентност " Право “ Ралица Иванова, Леман Хакиф и Сара Керян и второкурсничката Люба Желева победиха в другите кръгове тимовете на Великотърновския университет " Св. Св. Кирил и Методий “. В първия кръг отборът на ВСУ реши проблем, обвързван с командитно сдружение, а във втория – с лизинг. Пред нашите девойки е СУ " Св. Климент Охридски “.

Бъдещите адвокати се състезаваха и победиха едни от най-хубавите студентски тимове по гражданско право в страната, достигнали до финалите на влиятелното съревнование – два тима на Софийски университет, два тима на Великотърновски университет и тимът на русенския университет " Ангел Кънчев “.

Студентите на Варненския свободен университет се приготвят от два месеца за надпреварата под управлението на съдиите от Варненския областен съд Диана Митева и Нейко Димитров.

" Момичетата са превъзходни, имат капацитет и пред тях има огромни благоприятни условия “, показа арбитър Димитров след финала на надпреварата. Отлична оценка за представянето на тима на Варненския свободен университет даде и уредникът на надпреварата - проф. Силви Чернев - учител по гражданско право в Бургаския свободен университет.

Представител на ВСУ " Черноризец Храбър “ в журито бе доцент доктор Антон Грозданов.

През новата образователна година в тима по гражданско право би трябвало да влязат нови високомотивирани състезатели, които да се причислят към многообещаващата млада юридическа вяра Люба Желева. Всички те почтено ще показват името на Варненския свободен университет. През 2015 студенти от компетентност " Право “ се класираха преди всичко в Националното съревнование за решение на проблеми по гражданско и комерсиално право, което се организира в Софийския университет.

За съревнование се приготвя и студентския тим по наказателно право на ВСУ " Черноризец Храбър “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР