>Бивши и настоящи студенти отМУ Проф.д-р Параскев Стоянов:виж ощеНамерете бивши

...
>Бивши и настоящи студенти отМУ Проф.д-р Параскев Стоянов:виж ощеНамерете бивши
Коментари Харесай

Ректорът на МУ-Варна поздрави колегите си за празника

> Бивши и сегашни студенти от
МУ " Проф.д-р Параскев Стоянов ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Ректорът на Медицинския университет във Варна,  проф. доктор Красимир Иванов, поздрави сътрудниците си за празника, ето и неговото послание:

Уважаеми сътрудници, за мен е наслаждение да Ви благопожелавам Деня на българския доктор - 19 октомври.

Поздравявам Ви за напъните и професионализма, с които отстоявате правилата на нашата благородна специалност, водейки ежедневни борби за успеха на здравето над заболяването, както и за превъзмогване несъвършенствата на здравната система. Лекарската специалност гради основите си на доста обучение, упорита работа, безсънни нощи и себеотдаване, по тази причина заслужава самопризнание от цялото обществото.

Убеден съм, че медицината е магия, която съчетава в едно просвета, изкуство, умения и самообладание. Тя е задача,  отдадена на най-ценното – човешкото здраве и живот. И както Св. Иван Рилски прави голям брой чудеса, като оказва помощ на хората в потребност и ги изцерява от тежки заболявания, по този начин и лекарите през днешния ден всекидневно се борят с чест и достолепие за успеха на живота!

Пожелавам на всички български лекари здраве, религия и професионални триумфи, които да бъдат образец за бъдещите генерации медици!

Честит празник!

Проф. доктор Красимир Иванов, д.м.н.

Ректор на Медицински университет - Варна

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР