Бивши и настоящи студенти отИкономически университет:виж ощеНамерете бивши съученици, състуденти,

...
Бивши и настоящи студенти отИкономически университет:виж ощеНамерете бивши съученици, състуденти,
Коментари Харесай

Министрите на туризма и на иновациите се включват във форум на ИУ – Варна

Бивши и сегашни студенти от
Икономически университет:виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Икономически университет – Варна провежда кръгла маса на тематика " Интелигентен туризъм: провокации пред научните проучвания и образованието на фрагменти “. Форумът ще се състои на 7 март 2022 година от 10.00 ч. в ЗАЛА 1 (академична постройка на ИУ – Варна) и онлайн посредством Гугъл Meet на следния линк: https://meet.google.com/znj-xydj-urs.

Кръглата маса се организира за да се дискутират главните провокации пред развиването на туризма в България и света, решенията посредством нововъведения и вложения в изследователска активност и образование на фрагменти в сектора, с цел да бъде българският туристическия бизнес конкурентоспособен, новаторски и цифровизиран.

За присъединяване са поканени: Христо Проданов – министър на туризма, Даниел Лорер – министър на нововъведенията и растежа, народни представители от 47-то Народно заседание, регионалната и общинската администрации, Варненската туристическа камара, преподаватели от ИУ – Варна и Колежа по туризъм, и други.

Водещ на форума ще бъде проф. доктор Стоян Маринов – декан на факултет " Управление “ в ИУ – Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР