Бивши и настоящи студенти отИкономически университет:виж ощеНамерете бивши съученици, състуденти,

...
Бивши и настоящи студенти отИкономически университет:виж ощеНамерете бивши съученици, състуденти,
Коментари Харесай

Омбудсманът на България гостува във Варна днес

 Бивши и сегашни студенти от
Икономически университет:виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Омбудсманът на България Диана Ковачева ще гостува през днешния ден във Варна. Тя ще посрещне жители от Варна и региона в 12.30 часа в заседателната зала на Областната администрация на ул. " Преслав “ № 26/. В изнесената приемна за жители ще се включи и екип от специалисти към институцията. 

По-рано денем, от 10.00 часа, доцент доктор Диана Ковачева ще гостува в Икономически университет – Варна. На публична гала в ректората на висшето учебно заведение ще бъде подписан контракт за съдействие сред двете институции.

На 11.12.2019 година от 11.00 ч. в зала 128 на ИУ – Варна доцент Ковачева ще изнесе пред студентите обществена лекция на тематика " Ролята на омбудсмана за отбрана на главните права “. По този метод се слага начало освен на съдействието сред двете институции, само че и се отстоява вековната традиция на университета да съчетава образованието с одобряването на всемирен полезности, приемливост и духовна просвета в израстването на младежите.

Събитието е  проведено от катедра " Правни науки “ и е част от формалната стратегия за честване на 100-годишнината на ИУ – Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР