Бивши и настоящи студенти отБургаски свободен университет:виж ощеНамерете бивши съученици,

...
Бивши и настоящи студенти отБургаски свободен университет:виж ощеНамерете бивши съученици,
Коментари Харесай

Награждават най-изявените бургаски ученици

Бивши и сегашни студенти от
Бургаски свободен университет:виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Кметът Димитър Николов ще награди най-изявените бургаски възпитаници за образователната 2017/2018 година на 5 декември, сряда, в зала " Атриум " на Бургаски свободен университет. Церемонията ще стартира в 13.00 часа. Тогава ще бъдат наградени и спечелилите в интернет гласуването за " Ученик на година ".

Тази година ще бъдат отличени 7 деца от 6 детски градини, 559 възпитаници с самостоятелни награди, 30 тима и обединения от 37 учебни заведения и 1 извънучилищно звено. Постиженията им са в направленията " Математика и естествени науки ", " Хуманитарни науки ", " Изкуства ", " Спорт " и " Професионално обучение ". Ето и по какъв начин са разпределени номинациите:

* " Математика и естествени науки " - 115 самостоятелни и 4 отборни награди;

* " Изкуства " - 167 самостоятелни и 19 отборни награди;

 * " Хуманитарни науки " - 116 самостоятелни и 2 отборни награди;

* " Спорт " - 159 самостоятелни и 2 отборни награди;

* " Професионално обучение " - 2 самостоятелни и 3 отборни награди.

В сряда кметът Николов ще награди:

А) Деца и възпитаници, класирали се на І-во място на национални или на І-во място на интернационалните олимпиади, надпревари и състезания, провели се на територията на Република България;

Б) Деца и възпитаници, класирали се на I-во, ІІ-ро или ІІІ-то място на интернационалните олимпиади, надпревари и състезания, провели се отвън територията на Република България.

Церемонията ще започва в 13 часа на 5 декември с награждаване на деца и възпитаници в посоки " Математика и естествени науки ", " Изкуства " и първенците по Общинска стратегия " Бургаски деца ". Тъй като отличените са доста, тя ще продължи в 16 часа с награждаване на деца и възпитаници в посоки " Професионално обучение ", " Хуманитарни науки " и " Спорт ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР