Бивши и настоящи седесари по душа и сърце от Пловдив

...
Бивши и настоящи седесари по душа и сърце от Пловдив
Коментари Харесай

Пловдивски седесари се събират на 7 декември да празнуват и загърбят различията

 6pl4006-4-toni-simid4ieva-vdjasno  6pl4006-6  6pl4006-0  6pl4006-7  6pl4006-8  6pl4006-2  6pl4006-9
Бивши и сегашни седесари по душа и сърце от Пловдив поканиха своите съпартийци и съидейници на 7 декември в ресторант „ Одеон ” край античния Форум в града под тепетата, с цел да отбележат дружно 28 години от основаването на Съюз на демократичните сили и да загърбят разликите. „ Ще перифразираме Достоевски и ще напомним, че отдолу под шинела на този съюз на възобновените и основаните след 10 ноември десни партии излязоха всички политически организации, които дефинират себе си като част от десницата.

За 28 години дясното претърпя възходи и падения, ръководството на Съюз на демократичните сили беше демонизирано, само че и десницата сама направи задоволително, с цел да даде опция на крамолите да излязат на напред във времето и да засенчат загатна за направените действителни промени. Събирахме се и се разделяхме и продължаваме да го вършим и в този момент. Повтаряме, че би трябвало да сме дружно, с цел да предложим опция на десните гласоподаватели, които към този момент не гласоподават или го вършат „ с омерзение ”. Но и последните опити за консолидация на десницата се вършат на парче и в действителност от тях няма да последва жадуваното дясно единение.

7 декември е допустимо най-подходящата дата да се върнем към корените си, да си спомним за основателите, да си поговорим, в случай че не като другари, то най-малко като съидейници. Затова каним политиците, които се усещат част от десницата, на чаша вино и човешки диалог за предишното, сегашното и бъдещето на обичайното дясно. Можем да загърбим разликите в името на дясното! ”, приканват уредниците на празненството отпред с домакина Тони Симидчиева, чийто ресторант „ Одеон ” помни не една и две сбирки на десницата и на „ сините ” от Съюз на демократичните сили.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР