Бивши гаджета вдигнаха във въздуха цял блок в пловдивския квартал

...
Бивши гаджета вдигнаха във въздуха цял блок в пловдивския квартал
Коментари Харесай

Бивши гаджета вдигнаха във въздуха цял блок в Пловдив, но накрая...

Бивши гаджета подвигнаха във въздуха цялостен блок в пловдивския квартал "Кючук Париж ". Скандалът бил подреден в късните часове на улица „ Пере Тошев”, като драмата завършила с арест, написа trafficnews.bg.

Мъжът и дамата живеели на фамилни начела няколко години, само че преди месец се разделил. Преди седмица представителят на мощния пол се появил в жилището, с цел да си прибере седемте котки и кучето. Заради животните обаче някогашните се скарали. Виковете огласяли жилищната постройка и редица комшии излезли от домовете си, с цел да видят какво става.

Повикана била полиция. До идването на органите на реда обстановката ескалирала. Виковете били съпроводени от боричкане и псувни от страна на мъжа. Съсед се опитал да усмирят ядосания пловдивчанин, само че вместо това и те отнесли някоя друга ругатня и засегнатост.

С идването на полицията абсурдът бил сподавен, а ядосаният мъж арестуван в Първо районно. Там по отношение на него бил формиран акт за дребно безчинство.

След 24 часа мъжът бил отведен в Районен съд за потвърждаване на глобата и установяване на размера й. Пред магистратите арестантът признал виновност, само че отрекъл да е блъскал и псувал, както и че обиждал съседите пред органите на реда.

Мъжът е с чисто правосъдно минало, работещ и без престъпни регистрации. Поради това съдът го наказа с финансова глоба и то в най-малък размер – 100 лв..
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР