Бивши барети стоят зад отвличането на сина на бизнесмена Тони

...
Бивши барети стоят зад отвличането на сина на бизнесмена Тони
Коментари Харесай

Ексклузивно в БЛИЦ! Версия от ъндърграунда: Бивши барети отвлекли сина на бизнесмена Тони Златков

Бивши барети стоят зад отвличането на сина на предприемача Тони Златков. Това е една от най-спряганите версии в така наречен ъндърграунд. Според източници на БЛИЦ от предходната година работи новосформирана група, формирана най-вече от хората на баретата Бай Добри.

Самият той е във влошено здравословно положение и няма нищо общо с групата, само че трима от най-верните му другари работят сполучливо в организирането на кражби и по-големи закононарушения.

Това не е първото им похищение, научи още БЛИЦ. Пред май т. година е бил отвлечен синът на различен прочут бизнесмет, то тогава казусът не е стигнал до медиите и младежът е върнат в фамилията си след предаването на откуп от 420 хиляди лв.. Възможно е точно тогава да е правена " подготовка " за по-голям удар.

С групата на Бай Добри се свързва и една от най-големите обири напоследък - обирът на братята Димитър и Красимир Илиеви. Бандити проникнаха в дома им в Бистрица и съумяха да отмъкнат пари и бижута на стойност 1,5 милиона лв..

За професионализма на хората, направили отвличането на Адриан Златков приказва и фактът, че похитителите не са оставили съвсем никакви следи.

" Извършвано е ежедневно наблюдаване на жертвата най-малко няколко дни. Знаели са, че Адриан излиза съвсем всеки ден в един час и минава с колата си по еднакъв маршрут. Самото място край гробището в Герман, където са го отвлекли, също е определено неслучайно - по това време оттова не минава съвсем никой и няма наблюдаване ", разяснява пред БЛИЦ специалист от Института по криминалистика към Министерство на вътрешните работи.

От направения оглед на опожарената кола, с която е осъществено отвличането, не са открити съвсем никакви следи. В момента се чакат ДНК експертизите от конфискувания при огледа материал. Самият автомобил е краден, разкриха източници от следствието пред БЛИЦ.

Мира НАЙДЕНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР