Бившето златно момиче без бръчки и с прическа от 50-те

...
Бившето златно момиче без бръчки и с прическа от 50-те
Коментари Харесай

Илиана Раева с нов тунинг за юбилея си

Бившето „ златно момиче ” без бръчки и с прическа от 50-те

Илиана Раева се е тунинговала, опънала е всичките си бръчки преди идния си празник. Шефката на федерацията по худ. гимнастика може да е коригирала несъвършенствата по лицето си, само че заложи на реален облик.

Раева се появи в ефир в съвършена форма и заложи на визия, отговаряща на същинската й възраст. Бившата гимнастичка скоро ще стане на 60 г  и не се прави на по-млада. Тя оформи косата си в жанр от времето на Мерелин Монро, само че я боядиса в топъл колорит. Червилото й бе в червен звук, само че съгласно нашето мнение бе прекомерно мрачно.

Илиана Раева показа пред Лора Крумова, че ще е жури в благотворителния сезон на музикалното шоу „ Капките ”, само че и някои персонални моменти от живота си. Достолепната дама приказва за 90-годишния си татко и за връзките си с Наско Сираков.

Раева сподели, че към този момент 40 години са семейство с ексфутболиста и връзките им са съвършени: „ Може да ви наподобява старомодно, само че е истина. Преди сватбата хора ни предсказаха, че брака ни няма да е дълготраен, само че аз не мога да пребивавам без Наско. ”. призна в ефира на Нова чаровната шефката на гимнастиката.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР