Бившето крило на Лудогорец Вирджил Мисиджан разкри, че е искал

...
Бившето крило на Лудогорец Вирджил Мисиджан разкри, че е искал
Коментари Харесай

Мисиджан искал да си ходи само след месец в Разград

Бившето крило на Лудогорец Вирджил Мисиджан разкри, че е желал да напусне клуба след единствено един месец престой в Разград. Холандецът бе притеглен от “орлите” през лятото на 2013 година, а през есента на 2018-а бе продаден на немския първокласен Нюрнберг. Той бе посетител в рубриката “Спомените на…” на формалния уебсайт на клуба от Бундеслигата.

“Първият ми месец в новата страна бе доста сложен за мен. Често имах моменти, в които желаех да се прибера вкъщи. Майка ми обаче ми споделяше: “Не, не можеш да се прибереш. Това е което искаше. Сега би трябвало да преминеш през всичко, което е разследване на решението ти”. В последна сметка нещата потръгнаха, когато пристигнаха формалните мачове. Изкарах пет положителни години в България, макар че страната не е идеална за това да си футболист в нея. Все отново на мен престоят там ми оказа помощ доста. Израснах в дуелите в евротурнирите, най-много тези от Шампионската лига. А това, че срещнах Реал Мадрид на Роналдо, си е сбъдната мечта”, показа Мисиджан.

“Винаги ще помня първата си купа - през 2014 година. Играехме добър футбол, достигнахме до осминафиналите на Лига Европа, най-после станахме първенци и взехме купата”, сподели още холандецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР