Бившето ченге на Мемфис Дезмънд Милс младши се призна за

...
Бившето ченге на Мемфис Дезмънд Милс младши се призна за
Коментари Харесай

Бивш ченге от Мемфис се съгласи да се признае за виновен в убийството на Тайър Никълс

Бившето ченге на Мемфис Дезмънд Милс младши се призна за отговорен както по федерални, по този начин и по щатски обвинявания в четвъртък за гибелта на Тайър Никълс от побой.

< p> 33-годишният Милс стана първият от петимата някогашни служители на реда от Мемфис, упрекнати във връзка със гибелта на Никълс, който се съгласи на договорка. Милс се призна за отговорен по федерални обвинявания за несъразмерна приложимост на мощ и възпрепятстване на правораздаването във федералното дело в допълнение към обвързваните щатски обвинявания.

Той също по този начин се съгласи да работи като спомагащ очевидец във федерални и щатски следствия, съгласно Окръжната прокуратура на окръг Шелби.

умря три дни откакто беше обичай по време на прекъсване на придвижване на 7 януари 2023 г.  На 28 януари Мемфис публикува записи от полицейски бодикамери и улични камери за наблюдаване, които са уловили жестокия случай на видео.

Кадрите демонстрират смущаващи изображения на Никълс, арестуван и обичай от служители на реда на крайградско кръстовище. Той беше ритан в главата, до момента в който беше арестуван, напръскан с пикантен спрей, удрян с юмруци и многократни удари с палка.

Петима някогашни служители на реда от Мемфис – Тадариус Бийн, Деметриус Хейли, Дезмънд Милс младши, Емит Мартин III и Джъстин Смит – бяха упрекнати в гибелта му. Полицаите са били членове на скандална група – звеното SCORPION – основано от полицията в Мемфис за битка с уличната престъпност. Три седмици след гибелта на Никълс полицията в Мемфис разгласи, че звеното е необуздано и „ дезактивирано вечно “.

Петимата служители на реда се пледираха за почтени по обвинявания в ликвидиране втора степен пред щатските съдилища, произлизащи от убийството и федералните нарушавания на цивилен права в тази ситуация. Милс беше освободен против гаранция от 250 000 $, до момента в който се бореше с обвиняванията.

Във връзка със своето съглашение за признание на виновността, Милс призна, че „ неведнъж и безпричинно е удрял Никълс с палка “ и не е спрял другите служители на реда да бият мъжа. Той също по този начин призна, че е направил погрешни изказвания и сметки, се споделя в изказване на Министерството на правораздаването на Съединени американски щати.

Майката на Никълс, РоуВон Уелс, сподели след оповестяването на съглашението за признание на виновността, „ Това е единствено едно от многото, които ще дойдат в наша изгода. “

Останалите четирима обвинени към момента са изправени федерален развой, плануван за 6 май 2024 година, се споделя в изказването.

Правителството ще предложи присъда от не повече от 15 години затвор, се споделя в изказването. Милс ще излежи това време във федерален затвор.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР