Бивше гадже на Венелин Петков ще води предаването Култ на

...
Бивше гадже на Венелин Петков ще води предаването Култ на
Коментари Харесай

Бивше гадже на Венелин Петков сяда в стола на Петя Дикова

Бивше гадже на Венелин Петков ще води предаването „ Култ ” на мястото на Петя Дикова. Дъщерята на Аня Пенчева излиза в майчинство до няколко седмици, а в стола ѝ ще седне секси репортерката Поли Гергушева, която преди време се е изявявала като манекенка. В „ Култ ” последователно приготвят феновете за новата водещата на предаването. Засега тя има 10-минутна графа, в която показва любопитките от седмицата. Истинската концепция обаче била хората да свикнат да я виждат в студиото, с цел да няма разтърсвания, когато Петя Дикова го напусне, написа „ Уикенд “.

Самата Поли е някогашна манекенка в известната организация на Жени Калканджиева „ Визаж ”. Точно преди 10 години момичето става трето в състезанието „ Мис България ”. 19-годишната тогава Гергушева е подгласничка на Антония Петрова. За разлика от нея обаче не съумява да направи кариера в модата и се насочва към публицистиката. Първата ѝ работа е в огромен по това време всекидневник, където я вижда Мартин Карбовски. По-малко от 4 години по-късно момичето към този момент работи в Би Ти Ви.

Говори се, че съществена заслуга за назначението ѝ има краткотрайна спекулация с Венелин Петков, който става шеф на новините тъкмо когато Поли влиза в малкия екран. Тогава Гергушева е на 25 години, а Петков към този момент е трансферирал 40-те. Връзката им продължава едвам няколко месеца.

Дъщерята на Сашо Диков ще ражда напролет, а до няколко седмици ще се отдръпна от работното си място. Искала да си вземе дълго майчинство – най-малко година. Не е ясно дали по-късно ще се върна на екран като водещата на личното си шоу. По закон в малкия екран са длъжни да ѝ обезпечат работно място, само че нямат обвързване то да бъде същото както преди майчинството. Нищо чудно, в случай че Поли направи положителни рейтинги, да остане в стола на Петя, а самата Дикова да бъде намалена до равнище кореспондентка или най-вече редактор.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР