Бивше чудо в престижната гимназия по природни науки в Бронкс,

...
Бивше чудо в престижната гимназия по природни науки в Бронкс,
Коментари Харесай

Учител от Ню Йорк, бивше чудо заведе ученик в банята — преди да му даде пачка пари: сонда

Бивше знамение в влиятелната гимназия по естествени науки в Бронкс, която стана градски преподавател по химия, подаде оставка предходната година, откакто тя “ въвлечена в несъответствуваща връзка ” с възпитаник в гимназията в Манхатън, където тя преподава, откри следствие.

Шошана Лефлър, на 37 години, в миналото е била звездна ученичка в гимназията в Бронкс, където тя и нейният брат близнак Аба бяха измежду 300 полуфиналисти в националното търсене на гении в науката на Intel.

Тя посещава Принстън и Нюйоркския университет, след което през 2019 година получава преподавателска работа в градския отдел на образованието.

Но през февруари 2023 година Лефлър, тогава 36-годишен, беше уловен на видео по какъв начин води 17-годишен възпитаник в заключена баня в гимназията за здравни кариери и науки във Форт Джордж в Манхатън – след което по-късно връчва на младежа пачка пари.

„ За това, което се е случило в банята, може единствено да се спекулира, откакто Лефлър подаде оставка от DOE, без да даде пояснение “,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР