Бивше ченге от Бяла Слатина, заплашило колега с уволнение и

...
Бивше ченге от Бяла Слатина, заплашило колега с уволнение и
Коментари Харесай

Заради глоба за паркиране! Бивше ченге заплаши колега с уволнение

Бивше ченге от Бяла Слатина, заплашило сътрудник с уволняване и солидни връзки в Mинистерството на вътрешните работи, бе наказано да заплати алегорична санкция в размер на 150 лв.. Делото против екс униформения се гледа преди дни в районния съд в Бяла Слатина, където магистратите го осъдиха за хулиганските му дейности.
От документите по делото излиза наяве, че някогашният еднообразен А.А. има досие и сега е незает, а заканите отправил поради написан акт за погрешно паркиране.
Грозната сцена се разиграла на 13 септември, когато към 13 часа ексченгето влезнало в постройката на полицията в Бяла Слатина, с цел да се разправя за формирания акт.
Агресивният мъж непосредствено влетял в кабинета на старши контрольор Пламен Нанков и почнал да го заплашва. Свидетели на случката разказали в съда, че А. декларирал на Нанков, че е някогашен сътрудник и не е редно да се сформират актове на сътрудници, както и че има познати в министерството. Директно бил заплашил Нанков с уволняване и проблеми в работата. В отговор униформеният изкрещял, че А. няма право да го заплашва и диалогът им прераснал в спор с крясъци и викове. Тогава други униформени влезнали в кабинета на Нанков, с цел да видят какво се случва и той им споделил за заканите и им наредил да вземат на А.А. персоналната карта и да му сформират акт. След това нападателният мъж бил арестуван в ареста за 24 часа.
Пред магистратите в Бяла Слатина А.А. декларирал, че съжалява за стореното и желае да се извини на Нанков, а ниската санкция е избрана поради тежкото му фамилно състояние.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР