Бившата №1 Мария Шарапова продължава със задълбочаване на кризата в

...
Бившата №1 Мария Шарапова продължава със задълбочаване на кризата в
Коментари Харесай

Шарапова аут още в първия кръг на Australian open

Бившата №1 Мария Шарапова продължава със задълбочаване на рецесията в играта си. Рускинята отпадна още в първия кръг на Откритото състезание на Австралия от хърватката Дона Векич с 3-6, 4-6.

По този метод след привършване на шампионата Шарапова ще напусне топ 350 в международната класация.

Рускинята имаше своите шансове и в двата сета, само че ги пропиля и си потегля безславно от Мелбърн. 19-ата сложена поведе с 5-1, само че носителката на три тили от Големия шлем бе покрай неочакван поврат в откриващата част.

При 3-5 Шарапова получи опция да заличи и втория пробив разлика, само че не я осъществя и Векич поведе с 6-3 при първия си сетбол.

Във втората част пък хърватката изостана с 1-4 след пробив на Мария на 15 в четвъртия гейм, само че записа впечатляващ поврат, печелейки геймовете до края на срещата, с цел да се класира за втори кръг.

Там Векич ще срещне Ализе Корне или Моника Никулеску.

По същото време чехкинята Каролина Плишкова нямаше проблем с Кристина Младенович побеждавайки я с 6-1, 7-5 за по-малко от два часа.

Междувременно казахстанката Елена Рибакинa надигра Бернарда Пера с 6-3 6-2 за малко повече от час и ще се изправи против Александра Саснович или Гретже Минен в идващия си дуел от шампионата.

10-ата сложена Мадисън Кийс пък се нуждаеше от по-малко от час, с цел да в профил Дария Касаткина с 6-3 6-1 и да си обезпечи среща с Магда Линет или Аранча Рус.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР