Бившата звезда от Висшата лига Джейми Реднап направи крайно любопитно

...
Бившата звезда от Висшата лига Джейми Реднап направи крайно любопитно
Коментари Харесай

В Англия жегнаха Жозе: При Пеп Погба щеше да блести

Бившата звезда от Висшата лига Джейми Реднап направи извънредно любопитно изявление по адрес на рекордната покупка на Манчестър Юнайтед Пол Погба. Според тогавашния полузащитник юношата на „ алените дяволи” щеше да се показва доста по-силно, в случай че сега играеше за градския противник Манчестър Сити.

„ Гражданите” наподобяват недостижими на върха във Висшата лига, където натрупаха 72 точки след 27 кръга. Юнайтед е втори надалеч обратно с 56 пункта, като позволи 2 провали в последните си 3 турнирни срещи.

Нова загуба за Юнайтед - отново Погба отговорен

При загубите най-вече рецензии отнесе точно Пол Погба, който се показа напряко анонимно против Тотнъм и надалеч по-скромния Нюкасъл. Мнозина виждат аргументите в това, че Моуриньо изисква от своя футболист да работи като опорен халф до Неманя Матич, а това не е идеалната роля за Погба.

„ Не настоявам, че Погба би трябвало да бъде поощряван, само че не виждам обстановка, при която Пеп Гуардиола би работил по същия начин”, разяснява Джейми Реднап пред „ Скай Спортс”. „ Ако той играеше в Манчестър Сити, щеше да бъде измежду техните най-бляскави звезди.”

Легенда на Юнайтед: Жозе е задължен да вземе купата следващата година

„ Просто не мисля, че Моуриньо изважда на показ най-хубавото от него.”

„ Пеп е видът управител, който би го предиздвикал да бъде под пара, а с Моуриньо наподобява, че надали не той му прави на инат. Той не е хлапе, с което да се разправиш, той е един от най-ценните активи в международния футбол.”

„ Моуриньо все едно желае да разгласи война на своите играчи. Предвид въздействието на Пол в съблекалнята, той би трябвало да бъде доста деликатен. Не виждам изгодите от това да разстроиш един от звездните си играчи”, добави Реднап.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР