Бившата звезда от "Спасители на плажа" Памела Андерсън била с

...
Бившата звезда от "Спасители на плажа" Памела Андерсън била с
Коментари Харесай

Памела Андерсън била с прекалено отворено сърце, когато приела да се омъжи за Питърс

Бившата звезда от "Спасители на плажа " Памела Андерсън била с прекомерно намерено сърце, когато се омъжила за Джон Питърс, с който се разведе единствено след 12-дневен брак, оповестява Контактмюзик.

Актрисата и модел се венча за 74-годишния продуцент на загадка гала през месец януари. Но Памела незабавно съжалила за тази своя постъпка.

Памела Андерсън се раздели със брачна половинка си след 12-дневен брак

Тя получила предложение от Питърс тъкмо в миг, когато се завръщала от едномесечно "духовно филтриране " в Индия. Тогава сърцето й било отворено, даже прекомерно намерено. Според нейни близки нейната душа бързо се пали и Пам рядко се замисля за следствията. Когато получила предложение за брак от Джон Питърс, с който излизала преди 30 години, тя се съгласила, без да се замисли. Но съжалила за постъпката си още на втория ден след сватбата

Филмовият продуцент бил прекомерно захласнат от суетата на славата, до момента в който Памела била претръпнала и бягала от светлината на прожекторите. Андерсън избира да работи за своите благотворителни дела и да пази животните от жестокости. Питърс се опитал да наложи надзор над Пам, над нейните финанси и желал да я ангажира във своя кино продукция.

Памела Андерсън се омъжи

А проектите на Андерсън били напълно други и това улеснило раздялата. Още повече, че двойката не била попълнила официално документите за брака и това улеснило значително скоропостижния бракоразвод, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР