Бившата звезда от кеча и настоящ актьор Дуейн Джонсън -

...
Бившата звезда от кеча и настоящ актьор Дуейн Джонсън -
Коментари Харесай

Изненада! Дуейн Джонсън - Скалата вдигна тайна сватба СНИМКИ

Бившата звезда от кеча и сегашен артист Дуейн Джонсън - Скалата се ожени на загадка гала за дългогодишната си партньорка Лорън Хашиън след 12 години дружно. 47-годишният артист разгласи щастливата вест посредством акаунта си в Instagram, като изненада почитателите със зашеметяващи фотоси на булката и младоженеца, позиращи пред изящен залез в Хавай.

Той написа: „ Ние го направихме.

Двойката, която отглежда дъщерите си - тригодишната Жасмин и Тиана на 15 месеца, са дружно от 2007 година и трябваше да се оженят напролет на 2018 година, преди Лорън, на 34 години, да забременее с второто си дете.

Едната от фотографиите демонстрира младоженците, позиращи до ръба на водата в Хавай, родното място на артиста, държейки се за ръце, до момента в който честват.



Втората магическа фотография демонстрира щастливата двойка, която се целува на фона на залеза, до момента в който вятърът повдига воала на Лорън.



Милионите почитатели се втурнаха да поздравят двойката за брака им, засипвайки ги с положителни пожелания.

Както към този момент бе упоменато, в началото те трябваше да се оженят напролет на 2018 година, само че отложиха сватбата, когато Лорън забременя с второто им дете. Обяснявайки за какво са трансформирали датата на церемонията, звездата от "Джуманджи " сподели, че хубавицата не е желала да има "голям стомах " в своите сватбени фотоси.



Дуейн Джонсън - Скалата, който е някогашен първенец от Световната кеч федерация, също по този начин е татко на 18-годишната Симоне, която е негова щерка от първия му брак с продуцентката Дани Гарсия.


Дуейн Джонсън - Скалата и първата му брачна половинка Дани Гарсия

Дуейн и актуалната му брачна половинка Лорън се срещнаха, до момента в който той снимаше кино лентата си „ Игра по проект “ в родния й град Бостън.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР