Бившата звезда на "Спасители на плажа” Памела Андерсън се омъжи

...
Бившата звезда на "Спасители на плажа” Памела Андерсън се омъжи
Коментари Харесай

Памела Андерсън се омъжи за 74-годишния продуцент на Роди се звезда - slava.bg

Бившата звезда на "Спасители на плажа” Памела Андерсън се омъжи за известния холивудски продуцент Джон Питърс на загадка гала в Малибу.

Двойката - която за първи път се среща преди повече от 30 години – направи сантиментално встъпване в брак на загадка гала в Малибу, на която участваха пълнолетните синове на Памела - Брандън и Дилън и някогашната брачна половинка на Питърс дружно с дъщерите им Калей и Скай.

Джон - който продуцира кино лентата на Брадли Купър „ Роди се звезда”, отличен с „ Оскар” през 2019 година, удостовери, че двамата с Памела са сключили брак. Той призна, че е поискал някогашната звезда на „ Спасители на плажа” да му стане брачна половинка откогато я срещнал преди над три десетилетия.

В изявление пред „ Холивуд Рипортър”, 74-годишният холивудски продуцент съобщи: „ Памела в никакъв случай не е изявявала цялостния си капацитет като актьор. Тепърва ще заблести по действителен метод. Има доста повече в нея от това, което виждат очите – в противоположен случай аз не бих я обичал толкоз доста. Навсякъде има красиви девойки. Можех да си избера някое, само че от 35 години желаех единствено Памела. Тя ме удивлява и ме вдъхновява”.

52-годишната Памела също удостовери новината за сватбата и пусна изказване под формата на стихче, в което декларира, че двойката „ се обича абсолютно “, предава Nova TV.

Снимка: Getty Images
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР