Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Андреас Перейра разкри, че първата

...
Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Андреас Перейра разкри, че първата
Коментари Харесай

Първите думи на сър Алекс Фъргюсън към бившето дете-чудо на Манчестър Юнайтед го оставиха зашеметен на тренировъчната площадка

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Андреас Перейра разкри, че първата му среща със сър Алекс Фъргюсън го е предиздвикала обезверено да се причисли към клуба.

Бразилецът се причисли към академията на Юнайтед през 2011 година, откакто беше видян да играе в юношески шампионат за ПСВ Айндховен. По това време полузащитникът беше преследван от няколко тима, като Юнайтед беше първият, който направи формален ход.

Той беше поканен на подготвителната база на клуба Карингтън, където имаше непредвидена среща с именития началник Фъргюсън. Първите мнения на шотландеца в тази среща оставиха Перейра шокиран, само че обезверен да подпише.

„ Те изпратиха скаут и споделиха: „ Интересуваме се “ и по това време имах огромен интерес от други клубове. Но постоянно съм подкрепял Юнайтед, тъй че си споделих: „ Искам да отида в Юнайтед “, сподели Перейра в подкаста FIVE на Рио Фърдинанд.

„ Когато отидох на подготвителната площадка, те даже не споделиха, че ще се срещнеш с Фърги или с който и да било. Спомням си...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР