Бившата звезда на Made In Chelsea Луси Уотсън дразни името

...
Бившата звезда на Made In Chelsea Луси Уотсън дразни името
Коментари Харесай

Бременната Луси Уотсън дразни традиционното име на нероденото бебе, докато споделя планове за раждане

Бившата звезда на Made In Chelsea Луси Уотсън нервира името на нероденото си дете - споделяйки първата писмен знак от името им.

32-годишната риалити звезда чака първото си дете от 34-годишния брачен партньор Джеймс Дънмор - който също взе участие в шоуто E4. Двойката се ожени на обилна гала през 2021 година и предходната година разгласи, че ще станат родители.

Феновете молеха Луси за детайлности по отношение на бременността й и за намек за името на тяхното дете. И в този момент риалити звездата разкри, че тя и Джеймс са се спрели най-много на името за техния входящ пакет от наслада.

В Instagram тази седмица Луси показа фотография на себе си - с врата й, забележима в изщраквам. Тя имаше огърлица към врата си, която беше златиста на цвят и включваше буквата „ W “ в квадратна кутия – което тя продължи да изяснява, че е в символ на респект към бъдещото й дете.

Споделяйки фотографията посредством своите Истории, Луси добави надпис, който гласи: „ Малък намек за името на бебето “ дружно с мълчащо емоджи. Тя продължи да бъде дома...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР