Бившата звезда на Барселона Роналдиньо обмисля завръщане във футбола. Пет

...
Бившата звезда на Барселона Роналдиньо обмисля завръщане във футбола. Пет
Коментари Харесай

Роналдиньо обмисля завръщане, за да играе при Марадона

Бившата звезда на Барселона Роналдиньо обмисля завръщане във футбола. Пет години след последния си мач 40-годишният бразилец има предпочитание да играе под управлението на Диего Марадона в Химнасия.

Според аржентински медии Марадона има предпочитание да го включи в тима, а Роналдиньо е податлив да се съгласи. За последно той играе с екипа на Флуминензе през 2015 година

Един от главните проблеми завръщането на бразилеца да се реализира е, че той към момента е под домакински арест в столицата на Парагвай Асунсион. Той е упрекнат, че е влязал в страната с подправен паспорт.

Argentina: Ronaldinho could return to football alongside Maradona | MARCA in English https://t.co/rII3xJ2jUq
— Eric The Red (@millerman14) June 27, 2020
Роналдиньо и брат му Роберто де Асис бяха задържани на 5 март и прекараха 32 дни в пандиза. През април те бяха освободени против гаранция от 1,6 милиона $. Сега се намират в локален хотел, до момента в който изчакват делото по случая. Парагвайските управляващи проверяват опцията за скица за пране на пари.

" Никога не съм си представял, че сходно нещо може да ми се случи. Беше потрес ", показа Роналдиньо. - Пристигнах в Парагвай, с цел да пусна онлайн казино и да показва нова книга. Бяхме изцяло сюрпризирани да научим, че документите ни не са законни. От тогава спомагаме на съда, с цел да изясним обстоятелствата. "

" Престоят ми в пандиза? Приеха ме доста добре: играх футбол, давах подписи, фотоси... това е част от живота ", разяснява той по какъв начин се е чувствал в пандиза.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР