Бившата звезда на Барселона Ривалдо сподели очакванията си за утрешното

...
Бившата звезда на Барселона Ривалдо сподели очакванията си за утрешното
Коментари Харесай

Ривалдо: Сега е моментът Меси да докаже привързаността си към Барса

Бившата звезда на Барселона Ривалдо показа упованията си за утрешното Ел Класико. Той е уверен, че Лионел Меси ще поведе каталунците към триумф в дербито и ще затвори устите на критиците си.

" Този мач е прелестна опция Меси да потвърди, че е все по този начин мощно завързан към Барса. Лятото беше тежко за него, а и началото на сезона не е доста сполучливо, само че в този момент е точният миг Лео да показва за следващ път, че е ослепителен състезател. Победа против Реал ще му даде доста повече убеденост ", разяснява Ривалдо.

" Барселона може да сложи Реал под голямо напрежение. Мадридчани са в неприятна форма и изгубиха два следващи мача вкъщи. Барса обаче също загуби от Хетафе. В началото на сезона смятах, че Реал ще има преимущество поради обстоятелството, че стана първенец и организира спокона подготовка. Но в този момент функциите могат да се разменят и " белите " да се окажат в рецесия с три следващи загуби ", предвижда бразилецът.

" За Реал мачът е късмет да остави в предишното неприятните резултати. Ще забележим огромна пристрастеност на терена, без значение че трибуните ще с празни ", уверен е Ривалдо. Ла Лига 7 кръг, събота 24 октомври  Барселона 17:00предстои  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР