Бившата звезда на Барселона Ривалдо коментира бъдещето на Лионел Меси,

...
Бившата звезда на Барселона Ривалдо коментира бъдещето на Лионел Меси,
Коментари Харесай

Ривалдо: Меси и Роналдо в един отбор? Би било грандиозно!

Бившата звезда на Барселона Ривалдо разяснява бъдещето на Лионел Меси, откакто се появиха информации, че аржентинецът няма да възобнови контракта си с каталунския клуб и ще си тръгне от " Камп Ноу " през 2021 година.

" Щом Меси желае да напусне, значи нещо в съблекалнята на Барса не е наред. Може би той е изтощен от всички проблеми на клуб през последните месеци. Когато договорът му изтече, Лео ще е на 34 години, само че мисля, че с неговата класа умерено ще може да продължи да играе в Ла Лига. Би било тъжно да забележим по какъв начин Меси си потегля от Барселона, само че към момента се надявам това да не се случи ", сподели Ривалдо.

" Независимо от връзката си с клуба, Меси има право да напусне, в случай че реши. За него би било съвършено да се събере с Пеп Гуардиола, с който работиха толкоз добре в Барса. Колкото до Ювентус, допускам, че някои сътрудници към този момент мечтаят да съберат в един тим Меси и Кристиано Роналдо. Ако това се случи, ще е международен взрив. Вярвам, че Юве бързо ще успее да си върне вложените пари. Подобен тандем би влезнал в историята. Двамата най-хубави футболисти за последните 10 години да играят дружно... Това би било грандиозно ", счита международният първенец от 2002 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР