Бившата звезда на Барса Роналдиньо преминава през много труден период

...
Бившата звезда на Барса Роналдиньо преминава през много труден период
Коментари Харесай

Роналдиньо рухна след смъртта на майка му

Бившата звезда на Барса Роналдиньо минава през доста сложен интервал след тежкия удар, който получи доскоро повече от три седмици, написа „ Ас “. Този уикенд се навършва месец от гибелта на майка му Мигелина Елой Асис дос Сантос, чиято обич и поддръжка той усещаше непроменяемо през цялата си кариера. Тя си отиде на 71-годишна възраст, пробвайки се да се възвърне от последствията от COVID-19, с който бе диагностицирана през декември.

Вечно усмихнатият Роналдиньо е прочувствено унищожен, а негов непосредствен човек довери, че носителят на Златната топка дави тъгата си в алкохол. "Всеки ден Роналдиньо стартира от сутринта да пие водка, уиски, джин, и по този начин до идната заран “, разкрива предпочелият анонимност източник пред „ Lance”.

Той прибавя, че околните на Рони са забелязали, че след гибелта на майка му той пие доста повече.

Роналдиньо реши да се откри в Порто Алегре след правните проблеми и ареста с брат му в Парагвай за подправяне на документи, само че не всички, които се обръщат към него, го вършат с любов към него.

„ Има голямо сърце и се пробва да бъде великодушен с приятелите си, само че не всички от тях са същински и не виждат, че той си нанася огромна щета “, споделя още анонимният източник.

Звездата не стопира да разгласява известия за обич и обвързаност към майка си посредством обществените мрежи: „ Липсва ми тази усмивка и прегръдка “, написа той единствено преди няколко дни. "Майка ми беше ентусиазъм за мощ и наслада за всички, които я познаваха, и ще продължи вечно да подарява светлина в живота ни. Със силата, на която ни научи, ще продължим пътуването си ", разгласява той.

Именно Роналдиньо заяви посредством обществените мрежи за заразяването на майка му през декември. „ Скъпи другари, майка ми е с Коронавирус и ние се борим за бързото й възобновяване. Тя е в център за интензивно лекуване, в който получава всички грижи. Оценявам всички молебствия, позитивните сили и привързаността. Бъди мощна, майко ", написа той.

Състоянието на майка му обаче се утежни през февруари и тя умря в реанимацията.

Превод и редакция: DarikNews
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР