Бившата звезда на Арсенал и Челси Ашли Коул е станал

...
Бившата звезда на Арсенал и Челси Ашли Коул е станал
Коментари Харесай

Маскирани вързали Ашли Коул и обрали дома му

Бившата звезда на Арсенал и Челси Ашли Коул е станал жертва на безочлив грабеж в края на януари. Той е бил атакуван вкъщи си от тайфа маскирани, облечени в камуфлажни облекла, които проникнали през задния вход на имението му в Съри, оповестява “Сън”.

След като заплашили Коул и го вързали за стол, крадците почнали да тършуват из стаите. Те откраднали скъпи бижута, чиято стойност не се оповестява.

Според неназован източник обирджиите работили доста професионално и знаели чудесно какво вършат. Смята се, че те са проучили мястото авансово.
 Ашли Коул, който сега работи като ефирен експерт и треньор в юношеската школа на Челси бил “разтърсен от случилото се”, само че другояче е незасегнат.

Полицаите към момента търсят бандата, която е направила обира в 21:45 часа на 21 януари.

Коул има две деца от годеницата си Шарън Кану, само че не е ясно дали те са били вкъщи по време на нападението.
 Това не е първия път, в който Коул е нападнат. През 2010 година незнайни нахлуха в жилището му в Ийсти, до момента в който той бе на лагер с националния тим. По-рано същата година бе нападнато и имението му, което остана за някогашната му брачна половинка Черил.

Ашли Коул се отдръпна от футбола в края на предишния сезон. Бившият капитан на Англия е играл за Арсенал, Челси, Рома, Лос Анджелис и Дарби Каунти. Той има 107 мача за националния тим, повече от всеки различен британски бранител.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР