Бившата звезда на английския национален отбор Пол Гаскойн бе намерен

...
Бившата звезда на английския национален отбор Пол Гаскойн бе намерен
Коментари Харесай

Съдът оневини Гаскойн по обвинението в сексуално посегателство

Бившата звезда на британския народен тим Пол Гаскойн бе открит за почтен по обвиняването в полово посягане. Срещу 52-годишния Гаскойн имаше недоволство от жена, която той целунал по време на пътешестване във трен.

Журито в "Тийсайд Краун Корт " дефинира Гаскойн за почтен, само че обмисля дали против него не би трябвало да се повдигне друго обвиняване за побой. Гаскойн съобщи на журито, че не е имал полови планове, когато е целунал непознатата, за която съобщи, че е била унизена от трети пасажер. Версията на колоритния някогашен футболист е, че е направил действието, с цел да повдигне самочувствието на дамата, която е била наречена от различен пасажер "дебела ".

Гаскойн се разплака на правосъдната скамейка през днешния ден, до момента в който слушаше присъдата на журито. Той обаче към момента е под угрозата да бъде открит за отговорен за побой, защото "по противозаконен метод съзнателно е приложил мощ по отношение на различен човек, който не е дал единодушието си ". Наказанието за сходно нарушение е по-малко от това за полово посягане. Решението на журито ще бъде взето по-късно през днешния ден. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР