Бившата вокалистка на Слави Трифонов Цветелина Грахич, ще гради кариера

...
Бившата вокалистка на Слави Трифонов Цветелина Грахич, ще гради кариера
Коментари Харесай

Грахич най-после си намери място, пуска първи проект в „Пайнер“

Бившата вокалистка на Слави Трифонов Цветелина Грахич, ще гради кариера в чалга империята на Митко Пайнера, научи HotArena.

Официалното показване на Грахич като една от армията от фолк певици ще бъде по-късно този месец.  След раздялата със Слави Грахич дълго време не можа да откри кей за музикалната си кариера. Опита да се изявява независимо, само че последователно осъзнава, че нещата не се получават. Постепенно нощните заведения стопират да я канят по участия и ситуацията й става все по-трудно и по-трудно. С идването на коронавирусна настават тежки времена за родните музиканти и артисти.Пандемията не подмина и нея.

Наскоро се появи информация, че Цветелина доста желала да вдигне женитба това лято, само че безпаричието я отказало. Певицата призна, че  с новия си другар Кристиян Шаламанов се срещат в интернет. Но нещата бързо станали съществени и мислят за последваща крачка.

Цялото състояние стартира да се отразява на Грахич. Тя отслабва всеки минал ден. Изпълнителката към този момент е супер вталена и нека скоро качи някое килце. Според някои внезапното събаряне на килограми на Грахич се дължи на напрежението, под който си намира,  след като се махна от Дългия и стартира лична кариера. Певицата мъчно свързва двата края, написа „ България Днес “.

 Цветелина наподобява много слаба и на фрагменти от първия видеоклип, който ще има общо с Пайнера. Тя ще пее дружно с Денис. Малката и Александър Робов. Във видеото Грахич още веднъж залага на татуировките, които са по цялото й тяло. Тематиката е летен ваучър в открит автомобил.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР