Бившата водеща на сутрешния блок по Нова телевизия Ани Цолова

...
Бившата водеща на сутрешния блок по Нова телевизия Ани Цолова
Коментари Харесай

Ани Цолова стана бизнесдама

Бившата водеща на утринния блок по Нова телевизия Ани Цолова разгласи шумно завръщането си в общественото пространство, само че не като публицист, а като бизнесдама.

Бившата екранна половинка на Виктор Николаев става преподавател по обществена тирада, разгласи сама тя по едно и също време в изявление за женско списание, в профила си във Facebook и в Youtube. Бившето лице на Нова пуска и личен уебсайт с стратегиите за образование, в което ще бъде подкрепена от екип от психолози и рекламни експерти.

Журналистката е безапелационна, че не желае и да чуе за новините с техните кавги и произшествия и към този момент е поела по нов път- този на учител.

" Захванах се със серия от образования под надпис " Говори, с цел да те видят “. Казал го е Сократ. Ще покажа на хората по какъв начин добре и с страст да опишат за концепцията си, за продукта си, по какъв начин да ги презентират, по какъв начин да преодолеят страха си, когато би трябвало да приказват пред повече от 3-ма души ", изяснява брюнетката. Тя е удовлетворена, че откакто бе свалена от екран през есента на предходната година, е съумяла да се наспи и най-важното - да откри време за двамата мъже до себе си-сина Калоян и брачна половинка Васил.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР