Бившата водеща на Господари на ефира и Х Фактор Мария

...
Бившата водеща на Господари на ефира и Х Фактор Мария
Коментари Харесай

Венета Райкова отмъщава на Мария Игнатова с книга

Бившата водеща на " Господари на ефира " и " Х Фактор " Мария Игнатова сяда в стола на Венета Райкова в " Папараци - ново 20 ". Според осведомени двете русокоски се недолюбват от край време. Венета е канила Мария в тогавашното си предаване " Горещо ", само че тя постоянно отклонявала поканите ѝ, тъй като въобще не си падала по въпросите, които Райкова задава на гостите си, написа таблоидът " Галерия ".

След това Игнатова е ставала жертва на Папараци, само че не приемала съществено попаденията на Райкова и екипа ѝ. Запознати с отмъстителния манталитет на Венета подозират, че тя няма с лека ръка да одобри новината, че точно Мария ще я наследи като водеща. Някои даже подозират, че Игнатова може да стане една от героините в новия ѝ разказ " Куклите ", в която Венета дава обещание още по-скандални разкрития за известни персони.

Мария обаче приема всичко с усмивка и никак не я интересува мнението на безработната русокоска от Попово. Както към този момент писахме, още преди месец Игнатова е търсила работа при Иван и Андрей, откакто уговорките ѝ в екипа на Маги халваджиян по Нова ТВ били мощно редуцирани. Продуцентите на " Фермата " решили да я вземат под крилото си и били уверени, че тя ще избави рейтинга на Папарци.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР