Бившата вече половинка на Валери Божинов – Биляна Дол излезе

...
Бившата вече половинка на Валери Божинов – Биляна Дол излезе
Коментари Харесай

Биляна Дол С Драматична Изповед За Раздялата С Валери

Бившата към този момент половинка на Валери Божинов – Биляна Дол излезе с публично известие на профила си в Инстаграм, с което изясни за края на връзката си с българския футболист, видя Secret.bg. Сръбкинята разкри за саможертвите, които е направила поради любовта си към Божинов и най-после му пожела всичкото благополучие на света.

„ С Валери към този момент не сме дружно. За страдание, настъпи краят на нашето общо пътешестване, което мнозина определяха като фантазия. Дадох най-хубавото от себе си, с цел да бъда най-хубавата партньорка, защото му помогнах да съживи кариерата си, да стане по-добър родител, да усъвършенства връзките с майка си и някогашната си брачна половинка, както и самият той да се усеща благополучен и пълноценен”, написа Дол.

“Бях до него, когато падаше и когато се опитваше да се върне на върха… и даже в Китай бях до него. Явно това не беше задоволително и неговите нагони бяха по-силни. Не става въпрос, че съм преставала да го обичам, само че неговите заболели инстинкти и желанието да ги реализира ме нараниха като жена… Желая му всичкото благополучие в живота, само че повече няма да откри друга жена, която да го обича и поддържа като Биляна Дол. Край! “, добавя Биляна.

Изненадващо първият коментар под обявата е точно на Валери Божинов, който на сръбски й благодари за всичко
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР