Бившата учителка Ребека Джоунс пристигна в съда с баща си

...
Бившата учителка Ребека Джоунс пристигна в съда с баща си
Коментари Харесай

Учителката Ребека Джойнс пристига в съда с баща си, докато съдебните заседатели обмислят умишлени сексуални престъпления за втори ден

Бившата учителка Ребека Джоунс дойде в съда с татко си като жури в нейния развой за редица полови закононарушения с възпитаници, разисквани съзнателно присъдата им за втори ден.

Г-жа Джоунс е изправена пред съда в Манчестър Кралски съд по обвиняване по шест обвинявания в полова интензивност с дете, в това число две, до момента в който е била доверено лице. Тя отхвърля обвиняванията.

Твърденията се отнасят до две момчета, които 30-годишната жена срещнала, до момента в който била учителка в учебно заведение в Голям Манчестър. Тя към този момент беше отстранена от работа и беше пусната под гаранция за хипотетичен секс с детето, известно като момче А, 15, когато тя прави секс с ученика - известно като момче Б, 16, от който по-късно забременя. Нито едно дете не може да бъде разпознато.

Джо Олман, обвинител, сподели на правосъдните заседатели, че подсъдимата се надява те да гледат на делото по друг метод, защото тя е жена, а не мъж, упрекната в секс с младежи. Той попита за какво неуместните Snapchat и мнения, момч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР