Бившата учителка Гейл Дийн, на 72 години, от Сидни, Австралия,

...
Бившата учителка Гейл Дийн, на 72 години, от Сидни, Австралия,
Коментари Харесай

Жена боледува 5 пъти от различен рак и губи 11 органа: наричат ​​я медицинско чудо

Бившата учителка Гейл Дийн, на 72 години, от Сидни, Австралия, оцеля в траяла три десетилетия борба с пет различни типа рак. Лекарите нарекоха тази жена „ здравно знамение “, защото малко хора съумяват да оцелеят след толкоз доста ужасни диагнози. 

Изпитанието на Гейл Дийн стартира през 1991 година, когато тя е на 38 години. Докато пазарувала, тя инцидентно попаднала на медицински център, който предложил безвъзмездни мамографии. Въпреки неналичието на признаци, прегледът разкрива четирисантиметров недоброкачествен израстък в лявата гърда. След това дамата стартира изтощителната си борба с рака, пише Daily Mail.

Гейл имала мастектомия (отстраняване на лявата гърда) и шест месеца химиотерапия, което довело до загуба на косата й. Като самотна майка на три деца, дамата се молела на Бог за късмет за възобновяване, само че това било единствено началото.
 Гейл Дийн от Сидни, рак, диагнози, нелечими заболявания, премахване на органи, интервенции, знамение, странности, Австралия, фотография Изпитанието на Гейл Дийн стартира през 1991 година, когато тя е на 38 години. Снимка: Гейл Дийн
Пет години по-късно Дийн още веднъж е диагностицирана с рак на дясната гърда, а през 1999 година и рак на матката, което я принуждава да се подложи на хистеректомия (отстраняване на органа). През идващите 16 години дамата съумява да се омъжи, да отпразнува раждането на внуците си и да види доста страни по света.

Болестта се връщка през 2015 година, когато лекари, по време на рутинна колоноскопия, откриват в Гейл тазов израстък с размерите на топка за тенис. Жената още веднъж била принудена да се подложи на радиация и химиотерапия, които тя разказа като „ най-лошите девет седмици “ в живота си.

В момента австралийката е преодоляла пет разнообразни типа рак и е оживяла след отстраняването на доста органи, по-специално на млечните жлези, матката, фалопиевите тръби, яйчниците, жлъчния мехур и левия бъбрек.

Лекарите нарекоха Гейл Дийн „ здравно знамение “, защото оцеляването при толкоз доста смъртоносни заболявания е извънредно рядко. Жената се съгласи да взе участие в опити на учени, изследващи рака, надявайки се да помогне на други пациенти.
 Гейл Дийн от Сидни, рак, диагнози, нелечими заболявания, премахване на органи, интервенции, знамение, странности, Австралия, фотография Лекарите назовават ​​Гейл Дийн " здравно знамение "  Снимка: Гейл Дийн
 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР