Бившата учителка била много по-млада по дух от мъжа сиБриджит

...
Бившата учителка била много по-млада по дух от мъжа сиБриджит
Коментари Харесай

Бриджит Макрон в болница, подмладява се

Бившата учителка била доста по-млада по дух от мъжа си

Бриджит Макрон въобще не се тормози, че е с цели 24 години по-възрастна от брачна половинка си. Близки познати на двойката настояват, че някогашната учителка е доста по-млада по дух от мъжа си.

Бриджит неведнъж бе подложена на критика, че е почнала връзка и се е омъжила за Макрон, който може да й е наследник. А когато по главата на френския президент се появиха първите сиви коси, Бриджит се пошегува, че брачният партньор й остарява по-бързо от предстоящото и скоро ще я настигне. За своите 66 години първата дама на Франция наподобява много привлекателно. Независимо от това, тя е подготвена да се бори със зъби и нокти за хубостта си, като се възползва и от достиженията в региона на пластичната хирургия.

Според френските медии, в средата на предишния месец Бриджит се е подложила на подмладяваща процедура в една от пластичните клиники в страната. Съобщава се, че на 16 юли госпожа Макрон е видяна в клиниката „ American Hospital “ в Париж, написа blitz.bg. Ден по-късно тя е легнала на операционната маса. Интервенцията е траяла 3 часа, като от самото начало тя е била под цялостна анестезия. Лекарят, направил интервенцията, е величие в естетическата хирургия. Конкретна информация за самата намеса обаче не се оповестяват.

„ Операцията е минала без никакви затруднения. Бившата учителка е напуснала клиниката още същия ден “, означават френските медии.

Следващите два дни Бриджит е прекарала в президентската резиденция във Версай, възстановявайки се от продължителната намеса. След това се е отправила към южната част на страната, където по това време е бил брачният партньор й.

До момента за интервенцията на първата дама на Франция няма никакви публични мнения – нито от клиниката, нито от Елисейския замък. Папараците към момента не са съумели да запечатат на фотография променената госпожа Макрон.

Не е изключено Бриджит да продължи да наподобява по-млада от половинката си.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР