Бившата тв звезда Миа Сантова е наела детегледачка, която да

...
Бившата тв звезда Миа Сантова е наела детегледачка, която да
Коментари Харесай

Миа Сантова нае детегледачка за дъщеря си

Бившата тв звезда Миа Сантова е наела детегледачка, която да я оказва помощ в грижите за 3-годишната й дъщеря Ида, видяха през обективите си папараците на „ Уикенд ”. 44-годишната хубавица евентуално е изчакала дребната да навърши най-малко 3 години, с цел да я повери на професионална бавачка.

Русокосата дама в предпенсионна възраст отменяла Сантова до момента в който някогашната новинарка има някакъв наложителен ангажимент или просто е на шопинг. Преди дни детегледачката на дребната Ида и хлапето бяха седнали да обядват в заведение на столичната улица „ Оборище ”. За себе си бавачката бе поръчала единствено чаша цитронада, само че масата пред хлапето бе отрупана с чинии. Ида бе избрала да похапне дребна порция пържени картофки със сирене и салата с рукола, свежи краставици и домати. Щерката на Миа бодна от чиниите по малко, отпи от чашата с цитронада и поръча на гледачката си да й вземе за десерт плодова салата. 

След към половин час, тъкмо, когато Ида приключваше с обяда, се появи и Миа. Бившата новинарка бе облечена с грациозен розов костюм и сива чанта „ Гучи ”. Сантова сграбчи чашата с цитронада на щерка си и отпи през сламката, с цел да ревизира дали не е студена . После оправи сметката и се разплати с детегледачката. Миа сграбчи на ръце щерка си и двете поеха пеш към у дома. Пътьом момиченцето изиска да се покатери по високия бордюр на тротоара и майка й великодушно й разреши да се качи.

Доскоро Сантова напълно се бе посветила на майчинството и прекарваше всяка свободна минути с рожбата си. Миналата година за малко тя се върна на екран като водеща на следобедната емисия вести в Нова телевизия, само че сложи фамилията си преди всичко и тихомълком напусна. Говори се, че мъжът на Сантова печелел задоволително добре, с цел да няма потребност и тя да върви на работа. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР