Бившата тв водеща Миглена Ангелова влезна в неочаквано за всички

...
Бившата тв водеща Миглена Ангелова влезна в неочаквано за всички
Коментари Харесай

Не е за вярване! Миглена Ангелова пропя

Бившата тв водеща Миглена Ангелова влезна в ненадейно за всички ново амплоа, а точно това на певица, видя HotNews. Всъщност дебюта й на музикалната сцена се оказа дует с Катя Близнакова. Двете запяха емблематичната ария от творчеството на Алла Пугачова - "Миллион алых роз ", а мотивът се оказа Пролетният благотворителен бал Овация, който провежда госпожа "Искрено и персонално ". Събитието почетоха доста ВИП посетители, измежду които бяха Ники Кънчев, Игор Марковски, Лили Ангелова от "Биг Брадър ", Мисис България Катя Роуз, Богдан Томов.

"Всички знаят за моето съветско минало, 10 години в Съветския съюз тогава... Това беше доста от дълго време... Затова ние ще ви изпеем... в действителност Катя ще пее, аз ще ви щадя ", анонсира Ангелова, а приятелката й добави: "Не, това е формалният дебют на Меги. Помня, преди години се включи доста добре на една моя премиера в столичен пиано бар ". Тогава в действителност Миглена Ангелова отвън сюжета запяла, с цел да замаскира гаф на тонрежисьора, който не можел да откри вярната ария.



На изисканото събитие в хотел "Маринела " Миглена блесна във впечатляваща рокля на цветя, с което наруши своя легендарен изчистен жанр, който сме запомнили още от времето на паметното "Искрено и персонално ". На празненството с тоалет шашна и моделката Гери Дончева, появила се в обичаното на Ангелова алено, само че не какво и да е, а цялото в брокатени влакна.



Същността на събитието беше благотворителен търг в интерес на български деца, потърпевши при ПТП. Целта му бе да събере средства, които да бъдат ориентирани целево, с кураторството на БЧК, за подкрепяне на възобновяване на деца от цялата страна. Търгът включваше творби на изкуството, водеше го Игор Марковски.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР