Бившата тв водеща Ани Цолова е успяла да се уреди

...
Бившата тв водеща Ани Цолова е успяла да се уреди
Коментари Харесай

Интересно! Ани Цолова се уреди с 2 бона заплата, стана преподавател

 Бившата тв водеща Ани Цолова е съумяла да се уреди като учител в Нов български университет, където през новата образователна година ще води курс по ораторско майсторство.

" Благодарност за опцията да преподавам на първокурсниците в Нов български университет. Вълнувам се от идната среща със студентите, които избраха да учат и упражняват дружно с мен в курса " Ораторът в мен. Въздействащо говорене пред аудитория. Поведение пред камера ". Започваме през октомври ", написа Цолова в профила си във Facebook и за доказателство пусна и фотография от двора на частния университети София.

Проверка с размера на заплащането на преподавателите във ВУЗ-а откри че Цолова ще взима по 2000 лева. за преподавателската си активност. Заплатата е по-ниска спрямо тази на останалите сътрудници, тъй като Ани няма нито доцентска, нито професорска купа, които носят бонуси към месечното заплащане.

Парите обаче били добре пристигнали за журналистката, която се устоя само с курсове по обществена тирада и снимане на рекламни клипове за разнообразни компании и производители, които не обезпечават постоянни приходи. Така Цолова щяла да прибира всеки месец сигурни две хилядарки, с които да покрива всичките си битови разноски.

На 18 октомври се навършват тъкмо две години откогато водещата на " Здравей България “ към този момент не е на екран, напомня " Ретро “. Ани заобикаля да разяснява сътрудниците си и постоянно споделя пред приятелите си във Facebook, които упорстват още веднъж да я видят на екран, че малкия екран за нея към този момент затворена страница.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР